Objavte blahodárne účinky maľovania podľa čísel na zdravie

V dnešnom uponáhľanom svete plnom rýchlo sa meniaceho obsahu a množstva informácií je chvíľa, keď môžeme vypnúť a uvoľniť svoju myseľ, na nezaplatenie. Už desať minút meditácie vám okamžite prinesie pozitívne pocity, pretože vaša myseľ sa uvoľní a vy sa stanete šťastnejšími.



Maľovanie podľa čísel z vašej vlastnej fotky vám určite prinesie zaslúžený pocit šťastia - nebudete iba meditovať, ale znovu si pripomeniete všetky tie skvelé zážitky, keď ich budete maľovať.



Zníženie stresu cez umelecké vyjadrenie

Sústredenie sa na jednotlivé plochy pri maľovaní podľa čísel z vašej fotky vám umožní sústrediť svoju myseľ na menšie úlohy a usmerniť svoju kreativitu štruktúrovaným, ale zároveň relaxačným spôsobom. Opakujúca sa povaha vypĺňania očíslovaných plôch zodpovedajúcimi farbami môže byť meditatívna, podporuje pocit pokoja a znižuje hladinu stresu.



Posilnenie sebadôvery a sebavedomia

Keď sa cítite stratení v zozname každodenných úloh a máte pocit, že nič nie je hotové, potom vám dokončenie maľby dodá pocit zadostučinenia. Premena prázdneho plátna na krásne umelecké dielo môže výrazne zvýšiť sebavedomie a sebadôveru.



Redukcia symptómov úzkosti a depresie

Aj keď nemáte umelecké sklony, arteterapia je už dlho uznávaná pre svoje výhody pri zvládaní úzkosti a depresie. Akýkoľvek organizovaný typ umeleckej činnosti, obyvlášť maľovanie podľa čísel, môže ľuďom pomôcť pri kontrole symptómov a redukovať pocit úzkosti. Je čas zbaviť sa na chvíľu zbytočných rušivých vplyvov z každej strany a nájsť si čas pre seba. Pozerajte sa na dokončenie maľovania podľa čísel ako na duševnú očistu. Zbavte sa zbytočného toku informácií a nezmyselného obsahu, ponorte sa do vánku farieb a pozitívnych spomienok a sledujte ako sa pri maľovaní podľa čísel z vlastnej fotky vaša myseľ upokojuje a znovu sa navracia stratený pocit šťastia.


Vytvoriť puzzle z fotky
Ako vybrať správnu fotku
Voľba produktu:
 
Vytvoriť Fotokoláž

Vytvoriť Fotokoláž

Puzzle z fotky – firmený darček, ktorý určite neskončí v koši

Ak hľadáte luxusný, jedinečný a zároveň užitočný firemný darček, ktorý zaručene upúta pozornosť alebo sa stane najlepším darčekom vôbec, riešenie je viac než jednoduché – Personalizované puzzle z fotky

Ďalšie články »